Alle Rembrandts, Rijkslezing en Voorjaarsvakantie
Bekijk de online versie
RIJKSMUSEUM
Nieuwsbrief
Februari in het Rijksmuseum
Reserveer nu voor 'Alle Rembrandts'
15 februari t/m 10 juni 2019
Reserveer nu voor 'Alle Rembrandts'
Ter gelegenheid van zijn 350ste sterfjaar in 2019 presenteert het Rijksmuseum voor het eerst in de geschiedenis een overzichtstentoonstelling van alle schilderijen, etsen en tekeningen van Rembrandt uit eigen collectie. Reserveer alvast een starttijd, ook als je in het bezit bent van een Museumkaart. 
Naast de tentoonstelling zijn er ook nog diverse activiteiten die in het teken van de meester staan.
  Reserveer starttijd  »
Rijkslezingen Rembrandt
3 maart en 7 april
Rijkslezingen Rembrandt
Ter gelegenheid van de tentoonstelling Alle Rembrandts organiseert het Rijksmuseum twee bijzondere lezingen. Zondag 3 maart geeft conservator en onderzoeker Jonathan Bikker, een inkijkje in het bewogen leven van Rembrandt. Zondag 7 april belicht de samensteller van de tentoonstelling, conservator Erik Hinterding, verschillende thema’s en laat hij zien dat Rembrandt nog altijd tot de allergrootste kunstenaars behoort.
  Boek nu  »
Voorjaarsvakantie
Toegang t/m 18 jaar gratis
Voorjaarsvakantie
Tijdens de voorjaarsvakantie is er voor iedereen wel iets te doen in het Rijksmuseum. Kruip in de huid van Rembrandt met de tekenles in de Picknickruimte of ga op expeditie naar het ijskoude Nova Zembla in het Gouden Eeuwtheater. Bekijk alle activiteiten en beleef een spectaculaire dag!
  Voorjaarsvakantie  »
FTPIY
rijksmuseum.nl
020 6747 000
info@rijksmuseum.nl
Founder
Hoofdsponsoren
Account beheren  |  Afmelden