Hierteekenen, Document Nederland, 80 Jaar Oorlog en Speeddaten
Bekijk de online versie
RIJKSMUSEUM
Nieuwsbrief
November in het Rijksmuseum
Hierteekenen Festival
Zaterdag 24 en zondag 25 november
Hierteekenen Festival
Iedereen is uitgenodigd om op 24 en 25 november te tekenen in het Rijksmuseum tijdens het Hierteekenen Festival. Er zijn gratis activiteiten voor alle leeftijden en het thema is Zien is meer dan kijken. Zintuigen als gehoor, gevoel en reuk zijn leidend bij de verschillende tekenworkshops.
  Activiteiten  »
Document Nederland: Stacii Samidin fotografeert het Café
Nog t/m 20 januari 2019
Document Nederland: Stacii Samidin fotografeert het Café
Stacii Samidin heeft in opdracht van het Rijksmuseum voor de fototentoonstelling Document Nederland verschillende cafés met hun stamgasten, klanten en kasteleins in beeld gebracht. In de nieuwe podcast van het Rijksmuseum spreekt schrijver Henk van Straten met Stacii Samidin over zijn leven en werk.

Wil je zelf aan de slag? Bekijk onze cursussen fotografie.
  Info en tickets  »
Publieksmiddag 80 Jaar Oorlog
Zondag 25 november
Publieksmiddag 80 Jaar Oorlog
Peter Vandermeersch, hoofdredacteur NRC, spreekt tijdens de publieksmiddag over hoe het zou zijn geweest als België en Nederland nog één land waren geweest. Ook belichten conservator Gijs van der Ham de spectaculaire voorwerpen die in de tentoonstelling 80 Jaar Oorlog te zien zijn en draagt muzikant en columnist Massih Hutak draagt een column voor.
  Boek nu  »
Kom speeddaten met experts!
Donderdag 15 november | 19 uur
Kom speeddaten met experts!
Vrienden beleven meer! Speciaal voor Vrienden en introducés is het op 15 november feest in het Rijks: verspreid door het hele museum vertellen ruim 40 conservatoren, restauratoren en andere experts tijdens korte 'speeddates' over hun favoriete objecten uit de collectie. Wordt u Vriend? Dan kunt u op uw pas introducés meenemen naar deze avond vol ontdekkingen.
  Bekijk het programma  »
FTPIY
rijksmuseum.nl
020 6747 000
info@rijksmuseum.nl
Founder
Hoofdsponsoren
Account beheren  |  Afmelden