9 & 11 oktober
Bekijk de online versie
RIJKSMUSEUM
Uitnodiging: Vriendenpreview en avondopenstelling
Rembrandt - Velázquez | Document NL
9 & 11 oktober
Rembrandt-Velázquez. Nederlandse en Spaanse meesters vormt de afsluiting van het Jaar van Rembrandt 2019 in het Rijksmuseum. Een tentoonstelling met topstukken van dé grote meesters uit de 17de eeuw uit Nederland en Spanje. Als Vriend mag je als eerste naar binnen en daarnaast nodigen wij je uit de tentoonstelling ook in de avond te komen bekijken.
Vrienden previewdag
Woensdag 9 oktober | 9 - 17 uur
Vrienden previewdag
Vrijdag 11 oktober opent Rembrandt-Velázquez voor het publiek. Op woensdag 9 oktober mogen Vrienden als eerste naar binnen op vertoon van de pas. Aanmelden voor deze preview is niet nodig. Ook de jaarlijks terugkerende tentoonstelling Document Nederland zal geopend zijn. Martijn van de Griendt fotografeerde onze huidige consumptiemaatschappij waarin we altijd-maar-aan-staan. 
  Rembrandt-Velázquez  »
Avondopenstellingen
Vrijdagavond 11 oktober | 19 - 22 uur
Avondopenstellingen
Ben je niet in de gelegenheid om naar de preview te komen of kun je geen genoeg krijgen van de tentoonstelling? Kom dan naar een van de exclusieve openstellingen op 11 oktober. Het museum gaat dan speciaal voor Vrienden in de avond weer open zodat je op je gemak Rembrandt-Velázquez nog eens rustig kunt bewonderen. 

We kijken uit naar je komst.
  Aanmelden  »
Beeld header: Francisco de Zurbarán, Het Lam Gods, 1635–1640. Madrid, Museo Nacional del Prado
Beeld item 1: Francisco de Zurbarán, De heilige Serapion, 1628. Hartford (CT), Wadsworth Atheneum Museum of Art. The Ella Gallup Sumner and Mary Catlin Sumner Collection Fund
Beeld item 2: Jan Asselijn, De bedreigde zwaan, Amsterdam, Rijksmuseum
 
FTPIY
rijksmuseum.nl
Rijksmuseum | Vrienden
(020) 674 7077
Vrienden@rijksmuseum.nl
Founder
Hoofdsponsoren
Afmelden